Durf te leven zoals je van nature bent!

Welkom

"Als je jezelf accepteert zoals je bent dan hoef je je niet bezig te houden met de vraag wat anderen van je vinden. Dan ben je jezelf en reageer je natuurlijk en spontaan."

Voor Particulieren

particulieren

Voor Bedrijven

voor zakelijk

De Locatie

de locatie

Wie wij zijn

Mindfulness - Begeleiding - Coaching - Training
 

Praktijk Jij bent Oké, ook werkzaam onder de naam Lisette Poell Coaching & Mindfulness  is een praktijk die werkt vanuit het gedachtegoed Mindfulness en daarbij verschillende coachtechnieken inzet. Voor wat betreft coaching werken we met losse afspraken en met pakketten. 
Zowel particuliere- als zakelijke klanten hebben hun weg inmiddels naar de praktijk gevonden. Naast individuele trajecten geven wij ook trainingen, cursussen en workshops. Dit doen we soms in samenwerking met andere professionals. 
Lisette is aangesloten bij NOBCO Nederlandse orde van beroepscoaches en bij Coachfinder,  het Mindfulness fundament en Mindfulnessvereniging VZW in België.
 

Onze Werkwijze

Van bewust worden naar bewust zijn. Wees je eigen leraar.

Intuïtief schrijven

Nanja Tiggelaar leerde me, tijdens een masterclass schrijven voor coaches, hoe ik voorbij mijn innerlijke criticus steeds dichterbij mijn eigen kern kon komen. Ik was meteen enthousiast en heb  reeds menig workshop mogen organiseren. Lees hier ...
 

 

  

Coaching

De mens is kundig over zichzelf maar soms heb je het nodig om met iemand te praten als je het gevoel hebt vast te lopen. Coaching kan uitkomst bieden. Het maakt je bewust van de plek waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik werk met verschillende methodieken en zet in wat het beste bij je past. Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie voor coaches NOBCO en zie ook mijn profiel op coachfinder.

 

 

Mindfulness

Ineens is er een woord voor. Het wordt Mindfulness genoemd. Het is niet nieuw maar gebaseerd op meer dan 2000 jaar oude wijsheden. Niet de filosofieën staan centraal maar je inzichten die je kunnen uitnodigen om iets te veranderen. We mediteren, reflecteren en delen ervaringen. Een proces van bewust worden naar bewust aanwezig zijn met de kwaliteit van aandacht die Mindfulness zo eigen is. Mindfulness gaat over zelf aan het stuur zitten. Het gaat ook over, je op je gemak voelen in je eigen leven. - Mindfulness gaat niet over naar binnen gáán maar over het leven zoals dit zich voordoet binnen laten kómen en daarmee omgaan. Edel Maex -  
Lees hier verder ...

Ont-Moeten

Een druk op de pauzeknop.
Dat is misschien wel de beste omschrijving voor Ont-Moeten.
Een terugkerende activiteit waarbij we je uitnodigen om langzaamaan te doen. Contact te maken met jezelf en ruimte te geven aan wat je zoal bezighoudt.
Ontstaan vanuit de terugkom momenten voor mensen die een mindfulnesstraining hebben gedaan. Gaandeweg schoven ook anderen aan. Je bent van harte welkom. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om via Zoom deel te nemen.
 

Actueel

MBSR Mindfulness in de maalstroom van je leven. Startend op zaterdagochtend 4 maart. Op donderdagavond startend in april.

Klik hier voor de Agenda
Gratis kennismaking via Coachfinder

Vanwege een blessure kunnen er tot eind februari geen wandelcoach sessies met de natuur als co-coach plaatsvinden. Andere coachvormen en mindfulness trainingen gaan wel gewoon door.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden Nieuwsbrief
Boven